Diensten

Posted on by on augustus 17th, 2011 | Reacties uitgeschakeld voor Diensten

Martin Deisting heeft in zijn carrière vele projecten met een divers profiel succesvol afgerond. Octal levert de volgende diensten:

– Projectmanagement (ontwikkeling en beheer.)
– Interim management (ontwikkeling en beheer.)
– Technische architectuur en infrastructuur ontwikkeling.
– Transitie van project naar lijn organisatie.
– Migratie van IST naar SOLL.
– Opstellen haalbaarheidsstudie, business case en project plan.
– Afgeven second opinions.
– Inrichten governance.

Spreekt het profiel zoals hierboven beschreven u aan en heeft u behoefte aan een senior ICT project manager voor uw project, dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen met Martin Deisting.

Wat klanten zeggen over Martin Deisting:

Rien Stor, heeft Martin ingehuurd als Project Manager in 2009:

“Martin bereikt op tijd en binnen afgesproken budget de resultaten die hij afspreekt. Hij is sterk in het managen van een zakelijke en respectvolle opdrachtgever/opdrachtnemer relatie en inventief bij het zoeken naar alternatieve oplossingsmogelijkheden. Hij is vasthoudend en zelfstandig: hij schakelt de opdrachtgever op effectieve en efficiënte wijze.” (Bron Linkedin)

Leo Franken, heeft Martin ingehuurd als Project Manager bij UWV:

“Martin Deisting is integer, vakkundig-probleemoplossend en collegiaal. Lees: prettig om mee samen te werken, waarbij je er geen moment aan hoeft te twijfelen dat hij zijn grote werkkracht inzet om de klus zo efficiënt mogelijk geklaard te krijgen. Daarbij gaat hij respectvol met de context om. In de jaren dat hij voor UWV heeft gewerkt heeft hij verschillende taaie dossiers – waaronder met een hoog technisch/infrastructureel gehalte – opgelost.” (Bron Linkedin)

John Hermarij, heeft direct gewerkt met Martin bij Qolor:

“Als Martin een doel voor ogen heeft, dan bijt hij zich daar in vast totdat hij het bereikt heeft. Hij is recht door zee, zodat je altijd weet waar je aan toe bent, helder, duidelijk en geen gezeur.” (Bron Linkedin)

« Contact
Bedrijfsprofiel »